Jeg har noget på hjertet, jeg gerne vil dele. Og jeg har virkelig set frem til at løfte sløret for, hvad jeg har syslet med den seneste tid.

Fremover vil det ikke kun handle om mad her på bloggen.

Nyheden er, at jeg er sprunget ud som forhandler af essentielle olier og kosttilskud af høj kvalitet – hvor vildt er det lige? Dét ER vildt, og jeg glæder mig til at dele min begejstring med dig her i mit første blogindlæg om olierne men også i fremtiden. I dag folder jeg lidt ud, hvad essentielle olier er, hvad de kan bruges til, og allersidst deler jeg link til min webshop.

Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier – også kaldes æteriske olier – er naturlige aromatiske olier, der er udvundet af planter. De kaldes essentielle, fordi de indeholder essensen af plantens duft. Æteriske olier bruges på en række forskellige måder, f.eks. til aromaterapi, hudpleje, massage og naturlige rengøringsprodukter.

Som før nævnt er essentielle olier udvundet af planter. De er ofte fremstillet ved destillation eller presning af plantepartier fra blomster, frugt, blade, rødder og bark.

Essentielle olier - Ginger

Molekylerne i æteriske olier påvirker vores biokemi. Når vi indånder olierne, påvirker det vores biokemi i hjernen, fordi de indeholder komponenter ligesom når vi går en tur i skoven, dufter til havet, dufter til en blomst eller indtager urter. Det, der er specielt ved essentielle olier, er, at de påvirker os fysisk, men de påvirker også sindet og vores følelser. De påvirker altid over mod balance og væk fra disharmoni og over i harmoni. Det er den støtte, vi kan give kroppen, sindet og følelserne, når vi har blokeringer.

Olierne er meget potente og kan bruges som et naturligt middel til en række sundhedsmæssige forhold som f.eks. hovedpine, søvn, stress og fordøjelsesproblemer bare for at nævne nogle få. De kan også hjælpe med øget velvære, ophæve eller reducere blokeringer eller følelsesmæssige udfordringer. Nogle olier virker antiseptiske, andre afslappende, nogle styrkende og andre igen opkvikkende. Der er også olier, der har en antiinflammatorisk effekt. Der er stort set en olie for alt. Et udvalg af en række essentielle olier kan være det perfekte husapotek – længere nede foreslår jeg den optimale startpakke.

Historien bag essentielle olier

Essentielle olier har været brugt i århundreder i mange kulturer over hele verden til at lindre stress, fremme afslapning, forbedre hudens sundhed og behandle sygdomme. De har også været brugt i parfume, medicin og til religiøse ceremonier.

Der findes mange forskellige essentielle olier, hver med sine egne unikke egenskaber og fordele. De fleste essentielle olier stammer fra lande i Asien, Afrika og Europa, men de findes overalt i verden, hvor der findes planter, der indeholder dem.

Hvordan kan essentielle olier bruges?

Man kan dufte til olierne ved at komme et par dråber i håndfladerne og dufte til hænderne. Jeg er selv rigtig glad for at bruge en aroma diffuser til æteriske olier (olieforstøver). På den måde spreder duften sig i det lokale, jeg opholder mig i. Nogle olier egner sig til at smøre på huden, f.eks. ved at blande dem i ansigtscremen eller ved at bruge en roller. Andre olier kan kommes i drikkevandet og andre igen kan bruges i madlavning.

Olierne kan bruges alene eller sammen med en bære-olier som f.eks. fraktioneret kokosolie eller mandelolie.

Mere om essentielle olier i fremtiden

I kommende blogindlæg vil jeg dykke ned i udvalgte olier, som jeg er særlig glad for, og jeg vil dele, hvordan jeg bruger dem og til hvilket formål. Så hold øje her på bloggen.

Bæredygtighed

Link til min webshop

Olierne, du kan købe gennem mig, er fra doTERRA, som er et meget anerkendt brand. Det, der særligt kendetegner olierne fra doTERRA, er deres renhed og høje kvalitet. Og så har doTERRA stort fokus på bæredygtighed.

Jeg vil med stor glæde hjælpe dig i gang med de essentielle olier, og du må endelig ikke holde dig tilbage, hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål eller har brug for min hjælp til at komme i gang. Du kan altid skrive til mig på mail: metteforman@gmail.com, og jeg vil gøre mig umage for at støtte og hjælpe dig.

Første gang du handler, vil der være et tilmeldingsgebyr. For det gebyr får du en fin bog med beskrivelse af alle doTERRA’s essentielle olier. Undgå tilmeldingsgebyret ved at handle for minimum 150 PV eller ved at vælge en af startpakkerne.

Min anbefaling er, at begynde med “AromaTouch Diffused” som er et kit, der indeholder nogle af de mest populære olier plus en diffuser. Her sparer du penge, da dit tilmeldingsgebyr bortfalder.

Tryk her for at gå direkte til min webshop.

Aroma Touch Kit

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Det lyder spændende🤗, har hørt en lille smule om det før, så glæder mig til at blive klogere herpå😊. Tillykke med den nye shop👍.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here